Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc blochează accesul la siteuri

ONJN - Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc

Acum câteva săptămâni anunțam că siteul Serialepenet.ro a fost închis de către Ministerul Public, acum este timpul ca o altă instituție să își arate forțele în mediul online, fiind vorba de această dată despre Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

ONJN a decis restricționarea accesului siteurilor de jocuri de noroc care nu au autorizațiile necesare.

Lista de siteuri care au fost închise de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc o puteți vizualiza aici. Lista include în acest moment un număr destul de mic de siteuri, dar este deschisă, urmând ca în perioada următoare să fie incluse și alte siteuri care organizează jocuri de noroc, dar nu beneficiază de aprobările necesare.

 

Se pare că și autoritățile române au descoperit forțele mediului online și au început să își facă prezența cunoscută și aici, nu putem să lăsăm un mediu în care atâta lume desfășoară activități diverse nereglementat. Bineînțeles, militez pentru intimitate în mediul online, dar totuși îmi doresc să știu că sunt în siguranță. Cine dorește să se protejeze și să rămână anonim… o va face cu toate încercările unora de a afla date despre el.

Trebuie să vedem încercarea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc de a închide aceste siteuri și într-o lumină pozitivă, sunt destul persoane care au fost ținta unor fraude după ce au jucat jocuri de noroc în cadrul unor siteuri obscure, de aceea prezența acestei autorizații elibarate de către ONCN ar trebui să fie pentru utilizatorii acelor siteuri un semn de siguranță.

Lasă un răspuns