Nu-s golan, dar…

Nu am avut părinții plecați în afara țării, dar mă simt jignit de afirmațiile lui Ioan Rus. Oricât s-ar zice că a fost un exemplu exagerat, venit într-un moment de detensionare, orice scuză, orice prostie s-ar spune despre ceea ce a zis acest golan ordinar, nu e demn de luat în seamă. Așa ceva nu se iartă.

Acele 3 milioane de români care susțin curvele și golanii din țara asta, susțin o bună parte din economia României. Acei bani trimiși de către cei care lucrează pe 1500 de euro în afară intră în circuitul economic al României, sunt cheltuiți aici în țară, iar din aceștia o bună parte ajunge și la stat sub forma impozitelor și taxelor, adică a banilor din care este plătit mai sus numitul babuin.

Presa nu a iertat nimic, poate s-a exagerat puțin povestea, dar de această dată pe bună dreptate. Demisia unui ordinar din funcție nu este de ajuns, nu ai cum să spui așa ceva în mod public, până la urmă, despre madanții care te-au adus în acea funcție, până la urmă tu ești reprezentatul lor și este responsabil de bunăstarea unui anumit segment țara asta. Tu îi reprezinți pe acei oameni, până la urmă și nevastă-ta e tot din populația aia, e tot curvă, chiar de nu ești plecat în afară, iar lichelele tale de copiii sunt tot niște golani.

 

Poate acesta e un semnal venit la momentul potrivit care să ne arate ceea ce cred politicienii noștri despre noi. Nici în glumă nu se admite așa ceva, nu contează despre ce este vorba.

Rușine, Ioan Rus!

 

Nu mă încadrez în categorizarea ta, dar mă consider jignit de spusele tale, babuinule, și #SuntGolan!

Lasă un răspuns