Noul Yaris – primele imagini oficiale

Toyota a dezvăluit într-un comunicat de presă primele imagini ce înfăţişează viitoarea generaţie Yaris. Noua generaţie vine cu o serie de modificări ale designului exterior, cât şi modificări ce ţin de interiorul automobilului.

Designul exterior al automobilului este mai agresiv decât al generaţiei precedente sau decât al automobilelor ce aparţin aceleiaşi clase. Designul noului Toyota Yaris se aseamănă cu cel al HSD ( Hybrid Synergy Drive ), concept ce a fost lansat în primăvara acestui an în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Interiorul a fost modificat şi el la rândul lui, ceasurile de bord fiind poziţionate acum în spatele volanului, fiind mai mari, afişajele fiind analogice. Versiunea prezentată de către cei de la Toyota în imagini este o versiune de top ce are îmbrăcate la interior scaunele şi volanul îmbrăcate în piele neagră cu cusături ce au culoarea roşie.

În legătură cu motorizările viitoarei game Yaris nu s-a precizat nici o dată oficială, speculându-se că automobilul va putea fi echipat fie cu un motor otto de 1.3 litri, fie cu un motor otto de 1 litru.

 

 

Lasă un răspuns