Noul Toyota Hilux

Cunoscutul automobil Hilux îşi face cunoscută din nou prezenţa prin lansarea unei noi variante ce a suferit modificări, atât ale designului exterior, cât şi interior. Automobilul ce aparţine segmentului pick-up în anul 2010 a reprezentat 25 la sută din totalul vânzărilor de automobile ce aparţin acestui segment.

Designul exterior al automobilului a fost modificat foarte mult, grila radiatorului, capota, farurile şi bara faţă fiind complet schimbate. Pe lângă acestea ies în evidenţă şi oglinzile retrovizoare ce acum se potrivesc perfect cu aripile şi elementele argintii de la exterior, dar nu în ultimul rând au fost schimbate şi jantele de oţel care pot avea dimensiuni de la 15 la 17 inci, după placul clienţilor.

Interiorul automobilului a fost modificat şi el, panoul de bord fiind redesenat, dispunând de noi elemente ce au fost plasate în partea centrală.

La dispoziţia clienţilor sunt puse trei variante ale cabinei: simplă, extinsă şi dublă. Tracţiunea va fi pe două sau patru roţi, clienţii având posibilitatea de a alege dintre două variante de motorizări şi dintre transmisia manuală şi cea automată.

Motorizările disponibile sunt una de 2.5 (D-4D) litri ce dezvoltă 144 de cai putere şi un alt motor de 3 D-4D  litri. Motoarele respectă normele ecologice EURO V deoarece sunt echipate cu Filtru de Particule.

Automobilul va fi disponibil în România din toamna acestui an.

Sursa: Toyota

Lasă un răspuns