Noul Mini Roadster

Primele informaţii despre noul Mini Roadster şi-au făcut apariţia, dar acum toate sunt complete, adăugându-se şi un scurt clip video surprins în Istanbul de către jurnaliştii trustului AutoBlog.it .

Noutăţile aduse de Mini Roadster sunt atât de natură estetică, cât şi de natură tehnică. Printre acestea se numără plafonul de tip soft-top, eleronul ce se ridică automat atunci când automobilul atinge viteza de 80 de kilometri pe oră. Pe lângă acestea se găsesc şi alte modificări, mai puţin importante.

Propulsoarele puse la dispoziţie de producător sunt în număr de patru, unul diesel şi alte trei pe benzină. Printre cele pe benzină se numără un motor de 1,6 litri ce dezvoltă 122 de cai putere, un altul pe versiunea Mini Cooper S Roadster de 184 de cai, iar cel mai puternic propulsor se găseşte pe versiunea John Cooper Work ce dezvoltă 211 cai putere. Propulsorul diesel este de 2 litri şi dezvoltă 143 de cai.

Lansarea lui Mini Roadster va fi în 2012 în cadrul Salonului Auto de la Detroit ce se desfăşoară în perioada 9 şi 22 ianuarie.

Sursa: autoblog.it

 

Lasă un răspuns