Noile lansări Dacia: Logan MCV și Duster Adventure

Dacia a lansat ieri, în cadrul Salonului Auto de la Geneva două noi automobile: Logan MCV și Duster Adventure. Cel din urmă este o ediție limitată a lui Duster.

Dacia Logan MCV vine pentru șoferii care doresc o mașină încăpătoare, având un portbagaj de 573 de litri și 5 locuri. Motorizările disponibile pentru Logan MCV sunt atât diesel, cât și pe benzină. Oferta de motoare pe benzină pentru Dacia Logan MCV cuprinde un motor de 1,2 litri v16 ce dezvoltă 75 de cai putere și motorizarea TCe 90 întâlnită și pe automobilele lansate anterior. Logan MCV poate fi echipat și cu motoare diesel, fiind disponibile două motoare diesel, ambele derivate din propulsorul de 1,5 litri DCi.

Dacia Logan MCV va putea fi comandat începând cu cel de-al treilea trimestru al acestui an.

Dacia Duster Adventure este o ediție limitată a lui Duster, având în plus față versiunea de bază o serie de dotări. Printre acesta se numără două noi culori disponibile: Blanc Glacier și Noir Nacre, mai multe stickere și elemente ce au scopul de a-i adăuga mașinii un plus de personalitate. Alte dotări sunt sistemul de navigație Garmin, rampa de proiectoare și covorașele din cauciuc.

Dacia Duster Adventure este disponibil comenzilor începând cu luna aprilie a acestui an.

 

Sursa: Mediafax

Lasă un răspuns