Netflix ajunge în România

O veste bună pentru cei care urmăresc filme și seriale și sunt dispuși să plătească pentru a fi la curent cu ultimele lansări din domeniu: Netflix a anunțat că la anul va intra pe piața din România.

E destul de greu de apreciat impactul și succesul pe care îl va avea serviciul Netflix pe piața românească, mai ales dacă luăm în considerare rata ridicată a pirateriei din țara noastră.

Netflix încearcă să creeze și un nou concept, astfel că un cont creat într-unul dintre statele membre ale Uniunii Europene va putea fi accesat de pe teritoriile tuturor statelor membre, nu doar din țara în care a fost creat. Acesta este doar un proiect, deci de aici și până la implementarea sa va mai dura.

 

Un prim pas către evaluarea succesului pe care-l va avea Netflix-ul în România ar fi afișarea prețului pentru care utilizatorii vor avea acces la platformă. În anunțul prin care cei de la Netflix anunțau extinderea serviciului lor în mai multe state nu se dădeau detalii exacte despre prețurile care vor fi practicate.

Lasă un răspuns