Nemiloasa DNA

Direcția Națională Anticorupție se arată din nou nemiloasă, iar ultimele știri ne zic că s-a luat iar de un bolnav care aproape că era pe patul de moarte, dacă ar fi să îi ascultăm pe medicii citați pentru a da explicații despre grelele suferințe ale primarului suspendat al Bucureștiului, Sorin Oprescu.

Reamintesc faptul că Sorin Oprescu a fost prins în flagrant luând mită suma de 25000 de euro, bani care erau o parte din procentul care îi era alocat pentru acordarea lucrărilor finanțate de către primărie unor anumite firme.

În acest moment, Sorin Oprescu se află în arestul preventiv, până la soluționarea anchetei. S-ar părea că Oprescu, primar al capitalei pus pe pauză, este grav bolnav și că iar asistăm la o situația în care DNA se arată drept o instituție nemiloasă, care ori se ia doar de bolnavi ori oamenii de care se ia ea îmbolnăvesc instant.

 

Știri recente anunță că boala coruptului a fost confirmată și de către Avocatul Poporului, care s-a autosesizat și a zis că deținutul corupt, primar suspendat, cum s-ar zice, trebuie internat de urgență într-un spital și ținut sub atenta supraveghere a medicilor, dacă nu cumva vrem ca Direcția Națională Anticorupție și justiția română să aibă încă un om pe conștiință. Diabetul nu mai poate aștepta, iar acum e în plină manifestare, trebuie neapărat să intervină DNA-ul și să fii anchetat pentru ca totul să se agraveze. Ne cerem scuze în numele instituțiilor statului român, care au avut nesimțirea de a se lua de un diabetic într-o stare atât de gravă. Să vă fie rușine! 🙂

Lasă un răspuns