„Ne-am luat like-ul înapoi!”

Internauții au sancționat dur poziția pe care a luat-o Klaus Iohannis față de problemele Antenei 3, iar principalul mod prin care au făcut aceasta a fost prin Facebook, „Ne-am luat like-ul înapoi!”, ar zice unii care acum ceva timp spuneau că și-au luat țara înapoi.

E hilar tocmai modul în care roata se întoarce în defavoarea lui Iohannis și premierul Cioloș având adesea în discursurile lor referiri la neîncrederea cetățenilor români în instituțiile statului și în clasa politică românescă.

Dacă în prima zi Iohannis a pierdut mai mult de 2000 de likeuri pe Facebook, în următoarele zile cifra dislikeurilor s-a ridicat la peste 40.000 (conform cifrelor raportate de către siteul Facebrands.ro).

Pe Facebook au apărut și inițiative prin care internauții sunt chemați la proteste, organizația „Basarabia e România” organizând un protest promovat prin intermediul eventului numit „Nu ești președintele nostru!”. Conform informațiilor publicate pe pagina eventului protestul urmează să aibă loc miercurea viitoare în fața Palatului Cotroceni.

Nici fanii Antenelor nu s-au lăsat mai prejos, ei luând-o înainte celorlalți și ieșind în stradă. Oamenii lui Felix au reușit să adune circa 5000 de oameni în stradă, deși în cadrul televiziunilor lor cred că au fost raportate cifre și de 100 de ori mai mari decât numărul real al protestatarilor. Evenimentul a luat o turnură penibilă și a lăsat loc diverselor intrepretări „trollilor” de pe Internet, e de ajuns să ne uităm pe câteva dintre pozele de la locul evenimentului organizat de Antene pentru a înțlege din ce persoane este format publicul lor.

 

Lasă un răspuns