Năstase e liber

Adrian Năstase e liber, astăzi a ieșit din închisoare, iar fanii lui deja îl văd președinte. Încep așa pentru că încă îmi e gândul la președinta României, madamesa Udrea.

Orb, chior, prost, idiot, dobitoc, tâmpit etc să fii să îl votezi pe Năstase, de fapt, cu el votează și morți și cei nenăscuți încă. Dacă Băsescu a fost ales de către stranieri, Năstase caută soluții să îl voteze alții și pe el, cine mai rămâne.

 

De ce nu mi-aș da votul unei astfel de persoane? Pentru că a făcut închisoare, de aia. Băsescu a furat și nu a fost prins, încă! El a furat, dar a fost prins, chiar și pedepsit. A beneficiat de condiții speciale, a fost un deținut VIP și mai toată lumea a închis ochii când era vorba de el. A scăpat repede, mult prea repede. A beneficiat de dispense speciale, Adrian Năstase e un om de o adevărată și inestimabilă valore. Politician, blogger și scriitor veritabil. A scris în închisoare cât nu a scris nimeni în viața lui până acum, a publicat cărți pe bandă rulantă și cică mai avea timp și de citit în închisoare.

 

E clar că omul ăsta este depășit și nu mai are ce căuta în politică. Sper să nu se apuce să intre în nu știu ce partid și să se vrea președinte și el în ultimul moment. Deși… nu ar mai trebui să ne mire nimic.

 

Dan Voiculescu, îl felicită pe fostul coleg de „facultate” că a ieșit, dar tot trimite semnale din închisoare că ne aflăm într-o dictatură, care e pe sfârșit. El tot deținut politic se crede, uită pentru ce a fost închis. Mesajul postat pe blogul lui Dan Voiculescu mă înfioară, el zice că dictatura îi pe sfârșite și că mai sunt multe de construit în țara asta.  Să își pregătească candidatura din închisoare, oare? Sau se vede deja drept primul președinte deținut?

 

Deja îi văd și aud: „Oameni buni, dictatura a luat sfârșit, să eliberăm prizonierii și să condamnăm tiranul.”.

Lasă un răspuns