Moise Guran se mută la Digi24

Mai multe surse afirmă că Moise Guran își încheie colaborarea cu postul public de televiziune TVR1 și se mută la Digi24. De 5 ani difuzată pe acest post de televiziune, emisiunea Biziday s-a clasat printre cele mai urmărite emisiuni cu teme economice din România. Moise Guran a reușit foarte ușor adesea să atragă atenția telespectatorilor săi și să le transpună noțiuni economice complexe în informații pe înțelesul tuturor.

Recent Moise Guran a postat pe siteul emisiunii un chestionar format din 5 întrebări și i-a rugat pe vizitatori să răspundă acestuia. Chestionarul a adunat peste 1400 de răspunsuri, iar la întrebarea legată de postul de televiziune unde doresc să fie difuzată emisiunea, majoritatea respondenților au ales Digi24.

 

Până în acest moment nu există un răspuns clar din partea realizatorului emisiunii și nici din partea vreunui alt membru al staff-ului oficial al emisiunii.

Apar probleme legate de acoperirea emisiunii dacă emisiunea va fi mutată pe un alt post de televiziune, niciunul dintre posturile de televiziune nu are aceeași acoperire ca și TVR 1 la nivel național. Apoi, nicăieri nu e precizată posibilitatea de a transmite emisiunea prin streaming live pe Internet, o bună parte din publicul acestei emisiuni este format din tineri, iar aceștia nu urmăresc emisiunile televizate. A fost precizat într-un post pe Facebook planul de a crea o aplicație pentru smart tv-uri, dar totul la nivel ipotetic momentan.

 

Moise Guran s-a mai folosit de astfel de știri care s-au dovedit PR stunt-uri și în trecut, nu este exclus ca și de această dată să fie lansată o știre falsă doar pentru a mai stârni vâlvâ în jurul emisiunii sale.

Așteptăm noi informații legate de mutarea emisiunii Biziday la Digi24. În următoarele ore ar trebui să apară reacții din partea oficialilor emisiunii.

Lasă un răspuns