Mircea Badea și claxonagiii

Un român a avut o idee genială: de a-i strica emisiunea lui Mircea Badea claxonându-l.

Mircea Badea își filma emisiunea, când deodată un grup de motocicliști i-a stricat transmisiunea în direct. El a început să vorbească vulgar, așa cum nu auzi prea de în presă. „Deh, antenist!”

Edit: Videoclipul celălalt a fost șters, așa că am găsit unul pe canalul lui Mircea Badea, dar acesta este fără înjurături.

„Cretin”, „tâmpit”, „handicapat”, „jegos”, „puța” și multe altele. Nu i-am mai urmărit emisiunea lui Mircea Badea niciodată, uneori dădeam întâmplător de ea în timp ce mă uitam la televizor și treceam repede peste ea, dar nu mi-am închipuit cât de penibil este Badea și de ce este în stare. Nu cred că unui om de televiziune îi poate fi permis să vorbească așa, oricât de tâmpită ar fi audiența lui, nu cred că e normal să urli „mă-ta” în gura mare, în timp ce ești în direct. Te mai dai și șmecher că mergi după cretini și îi bați, îi tranșezi, îi dezosezi.

 

Nu mi-am închipuit vreodată că un om, oricât de antenist, susțintător al lui Voiculescu, pupincurist sau ce mai vreți voi poate fi atât de artificial și atât de penibil. De fapt, există doar o singură explicație: nebunia. Un om care nu e întreg la cap e în stare de așa ceva, unul care mai are 2-3 neuroni în cap în niciun caz.

 

Dacă nu ești cu Badea ești băsist. Dacă nu ești de acord cu ce spun ei ești prost, cretin și handicapat. Dacă Badea face pe durul, o primește de la oameni simpli, care nu au nicio legătură cu el și cu postul lui de (cenzurat, limbaj de M. Badea). Motocicliștii s-au adunat în urma unui apel făcut pe o pagină de Facebook numită „Claxonați-l pe Mircea Badea”. Niște oameni deștepți, spun eu. Mircea Badea spune despre ei că sunt băsiști. Nu aș garanta. Sunt doar oameni cu păreri diferite de ale lui, oameni care încă gândescă.

 

Îi salut pe claxonagii și îi felicit pentru ce au făcut. Sper să le iasă „evenimentul” și în seara aceasta. Și mâine. Și poimâine. Și răspoimâine, până când vom scăpa de Mirciulică. Sau îl vom reabilita. Pardon, nu cred că e posibil așa ceva.

 

Raul Gheba va fi făcut și el praf de către Mircea Badea, prea i-a luat la mișto pe anteniști. Mai ales că lucrează pentru Prima. Admirați-l:

 

Nu prea îmi place de Raul, nu are glume prea (din punctul meu de vedere), dar îl respect pentru că a luat-o în râs pe cea de la Antena 3. Să nu uit, Raul Gheba face parte din Sector 7, s-ar putea să nu fi știți asta.

 

Nu mă uit la emisiunea lui Mircea Badea, oricât de curios aș fi să aflu ce vor face #claxonagiii în seara asta. Prefer să aștept până mâine și să aflu totul de-a gata, nu pot rezista unei asemenea torturi, penibilități și jegoșenii. Bine ar fi ca Mirciulică să bată pe cineva, poate ajunge și pe la pârnaie, dacă tot își dorește asta atât de mult.

 

Vă respect și vă susțin, claxonagiilor! Dați-i câteva lecții bune lui Mircea Badea și demonstrați-i că nu trebuie să fii băsist, pontist, udemerist sau marțian ca să ai opinii diferite de ale lui.

 

CNA, mai mișcăm și noi ceva? E normal ca unul să înjure în direct și să vorbească în halul ăsta? Poate se mai uită și copiii la TV și s-ar putea să le pună părinților întrebări. Nu cred că v-ați simți prea bine auzindu-vă copilul spunând „Mami, se înseamnă puță? De ce îl face nenea ăsta handicapat pe ăla?”.

 

Interveniți naibii! Cât îl mai lăsați pe Mirciulică să își facă de cap? Trebuie să se opună oamenii simpli, niște claxonagii băsiști?
Repet, doar ei vor să fie liberi? Libertatea înseamnă convergența opiniilor, dacă te opui lor și spui ceva diferit de ce spun ei, te-ai ars! Asta nu mai e libertate! E prostie!

4 comentarii la „Mircea Badea și claxonagiii”

  1. Ca să îl enerveze pe măscărici, de aia.
   E penibil, nu cred că are ce căuta un om ca el în televiziune, de aia. 🙂

 1. DACA ESTE UN SCRIS DE UN OM ,CU TOATA ROMANA DIN CAP, E GRAV,NU DE ALTA DAR MAI CITESC SI COPII,ANALFABETISM SI ATAT.BINE CA STITI CE AVETI INTRE PICIOARE CA IN CAP-NIMIC-ROMANA LIPSESTE CU DESAVARSIRE.MOARTE LIMBI!!
  ANALIZATI CE SCRIE UN BLOGER:
  ,,Mircea Badea își filma emisiuinea în direct, când deodată un grup de motocicliști i-a stricat transmisiunea în direct. El a început să vorbească vulgar, așa cum nu auzi prea de în presă. „Deh, antenist!””

  1. Am făcut niște greșeli de scriere și exprimare, dar pot da vina pe grabă. Atenție, înainte de a acuza de analfabetism pe cineva, Ioane, verifică-ți comentariul.
   Majuscule, spațiere proastă, greșeli gramaticale, de diacritice nici nu mai zic – alea le-ai scris tu, Ioane, nu un bloger.
   Și dacă tot insiști, în stilul tău îți răspund. ANALIZAȚI CE SCRIE UN SUSȚINĂTOR AL LUI MIRCEA BADEA:
   „MOARTE LIMBI!!”; „DACA ESTE UN SCRIS DE UN OM”

   Permite-mi să îți spun „Ion cu i mic”, că așa te-ai semnat. 🙂

Lasă un răspuns