Migrația primarilor a fost legalizată

Victor Ponta a comis-o din nou: a adoptat ordonanța de urgență prin care li se permite aleșilor locali, timp de 45 de zile, să se mute într-un alt partid fără a își pierde mandatul.

Motivația dată de Ponta: primarii au candidat când USL-ul era format din Ponta și Antonescu, acum îi lasă pe primari să aleagă cu cine vor merge mai departe.

Legea a fost aprobată simplu, fără prea multe bătăi de cap, Ponta asumându-și răspunderea.

„Azi îs verde, mâine-s albastru, poimâine violet. Timp de 45 de zile câte o culoare. Că-i legal, ce mama naibii?”

 

Ceea ce a făcut Victor Ponta e strigător la cer, așa ne-a mai dovedit încă o dată că e un copil prost crescut și nematurizat care nu are nimic de a face cu politica, iar acțiunile lui sunt mai mult „pe bâjbâite”, decât fundamentate pe niște cunoștințe politice. Merge mai mult în virtutea inerției, „ce-o fi o fi, până la urmă”.

 

Pontache se vrea și el președinte. Tare mi-e teamă că va împărți bine găleți, pixura, cârnați și sacoșe-n stânga și-n dreapta și ne vom pricopsi cu el pe cap. Tare, tare de tot îmi e teamă!

Alegerile europarlamentare ne-au arătat cine este la putere și pe cine votează lumea. Aceeași opțiune de 25 de ani, sunt al naibii de consecvenți românii. Nu le place schimbarea deloc, chiar le place să fie torturați, prostiți și manipulați.

 

Nu insinuez nimic, nu dau vina pe nimeni, dar… Ponta ne cam arată că face ce îl taie capul. Mâine ne trezim că El Dottore va legaliza plagiatul și ne va obliga, prin asumarea răspunderii, să ne punem tablouri cu el în fiecare cameră a locuințeințelor. Nu suntem departe.

Eu deja-mi pregătesc pereții. Voi?

Lasă un răspuns