Microfoanele spion pot fi ascunse oriunde

Cel mai bine este să nu ai niciodată nevoie de o cameră ascunsă sau de un microfon spion, însă din păcate există și situații când acestea pot să fie necesare, mai ales atunci când ai de protejat o locuință sau un membru al familiei, în special un copil.

Există destul de multe situații în care poți utiliza un astfel de dispozitiv și ele se găsesc destul de ușor pe piață, deghizate in toate modurile posibile. În primul rând, să vedem când este ok să folosești astfel de produse, pentru a nu abuza de ele și de utilitatea lor.

 

Cel mai important lucru pentru care este folosit un microfon spion și motivul pentru care cei mai mulți cumparatori apelează la așa ceva este protecția personală. În viața fiecăruia pot să apară situații în care lași în casă persoane pe care nu le cunoști, bone, îngrijitoare, muncitori și niciodată nu poți fi sigur dacă ei tratează bine membrii familiei (copii sau bătrâni) sau dacă nu au de gând să și plece cu câteva lucruri. Si cum camerele de filmat spion oferă imagini dintr-un singur unghi și de multe ori fără sunet, poți foarte bine să instalezi și un microfon spion, acesta fiind la fel de greu de descoperit. La fel și dacă suspectezi infidelitate sau vrei să asculți o discuție importantă la care nu ai fost invitat să participi.

Există multiple tipuri de microfoane spion

Sunt zeci, dacă nu chiar sute de modele de microfoane spion. Unele dintre ele arată ca atare, însă sunt mai mici și mai greu de văzut. Oricum, acestea sunt o idee pentru a transmite un mesaj: “știu ce faci și ar fi cazul să fii cuminte”. Însă dacă vrei să surprinzi pe cineva asupra unei fapte îndoielnice, ar trebui să apelezi la un microfon spion care este cu adevărat ascuns.

Așa cum se întâmplă și în cazul camerelor spion, și microfoanele pot să fie ascunse în tot felul de aparate si obiecte, astfel incat cu greu iti poti da seama ca ele sunt acolo daca nu stii cum arata si la ce sa te astepti. Printre acestea se numara microfoanele din cani, intrerupatoare, prelungitoare, stick-uri sau obiecte de scris. Există și microfoane în mobilier, aparate electronice și electrocasnice, jucării, becuri și multe accesorii, așa că posbilitățile tale sunt cu adevărat nenumărate.

Unele dintre acestea sunt mobile, așa cum se întâmplă cu pixurile, USB-urile sau brichetele, altele sunt statice și pot să fie utilzate doar acasă (nu ai să mergi cu cafetiera sau cu un ursuleț de pluș după tine, chiar dacă ele au un microfon spion). Oricare ar fi însă alegerea, trebuie să știi că astfel de produse sunt utile în multe situații și te pot ajuta să depășești niște evenimente neplăcute pentru tine și familia ta.

Lasă un răspuns