Mercedes SLS FAB Design Gullstream

După ce în luna februarie a fost spionat automobilul modificat de către cei de la FAB Design, acum a ajuns timpul să se ofere primele informaţii oficiale despre creaţia celor de la FAB care a fost denumită Gullstream.

Kitul de tuning dezvoltat de către compania de tuning FAB Design aduce modificări atât tehnice, cât şi modificări ce ţin de designul maşinii Mercedes SLS AMG.

La exterior FAB Design a dezvoltat un kit widebody, format ditr-un spoiler cu lămpi de zi(Daytime Running Lights), aripile faţă şi spate fiind lăţite, iar în partea spate un spoiler care a fost modificat, primind elemente din fibră de carbon. Maşina a primit jante noi, Evolution cu dimensiunea de 12 inci. Evacuările maşinii au fost dezvoltate special pentru acest automobil de către cei de la FAB, fiind construite din oţel inoxidabil, acestea venind împreună cu sistemul de control al valvelor.

Gullstream este propulsat de acelaşi motor ca şi versiunea de serie, dar cu un upgrade de putere care a urcat de la 571 cai putere la 615 cai putere, iar cuplul a crescut de la de la 650 de Nm la 690 de Nm. Maşina accelerează de la 0 la 100 de kilometri pe oră în 3,6 secunde, iar viteza maximă atinsă de maşină este de 325 de kilometri pe oră.

Sursa: Motorlook.com

Lasă un răspuns