Mercedes G-Klasse by Brabus

Brabus, cunoscutul tuner german a prezentat o versiune proprie care are la bază modelul Mercedes – Benz G-Klasse. Brabus ca de fiecare dată, nefăcând nici o excepţie, pune din nou accentul pe puterea pe care o dezvoltă maşina, designul maşinii fiind mai „non-important”.

Modelul dezvoltat de Brabus a primit denumirea 800 Widestar şi este propulsat de un motor V12 de 6,3 litri care dezvoltă 800 de cai putere şi un cuplu maxim de 1420 de Nm. Acest plus de putere este datorat în primul rând modificărilor aerodinamice care au fost suferite de maşină, iar pe lângă acestea se adaugă recalibrarea unităţii ECU, o nouă evacuare şi un nou sistem bi-turbo.

Maşina atinge o viteză maximă de 270 de kilometri pe oră şi accelerează de la o la 100 de kilometri pe oră în 4 secunde. Performanţele acestui SUV german sunt destul de impresionante, dar în ceea ce priveşte aspectul exterior al maşinii bine ar fi să mă opresc aici fără să comentez mai mult, deoarece cred că nici voi nu aveţi o idee prea bună despre aspectul maşinii.

Sursa: Brabus.com

 

Lasă un răspuns