Mercedes Benz SLS Roadster

Mercedes a prezentat într-un comunicat oficial primele poze care înfăţişează modelul SLS Roadster care urmează să fie prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, salon care se va desfăşura în toamna aceastui an.

Principala modificare care poate fi observată la vederea acestor poze sunt portierele care nu mai sunt cu deschidere verticală, renunţându-se la acest sistem în favoarea unui soft-top.

Inginerii Mercedes urmăresc să întârească şasiul automobilului pentru a îmbunătăţi siguranţa conducătorului, cât şi a pasagerului.

După cum se poate observa în aceste poze, autoturismul este „camuflat” exact cum a fost văzut şi modelul SLS 63 AMG înainte de a fi lansat.

Datele tehnice până în acest moment sunt foarte puţine, dar şi cele care există nu sunt foarte sigure, până la momentul lansării fiind timp pentru a se face cât mai multe modificări, nu doar tehnice, ci şi modificări ce ar putea fi suferite de către designul maşinii. Maşina este propulsată de un motor de 6 litri dezvoltă 563 de cai putere, iar viteza maximă este limitată la 317 kilometri pe oră.

 

 

 
Sursa: Automotorblog.com

Lasă un răspuns