Mercedes Benz aniversează 125 de ani

Mercedes Benz aniversează 125 de ani prin lansarea unui nou automobil, ediţie limitată, şi anume Mercedes Benz Viano Avantgarde Edition 125.

Această maşină este propulsată de un motor V6 de 3 litri care dezvoltă 224 cai putere şi un cuplu de 440 Nm. Maşina este dotată cu sistemul Blue Efficiency care reduce într-un mod uimitor consumul de carburant, dar în acelaşi şi emisiile de CO2 produse de această maşină. Pe lângă propulsorul de 3 litri clienţii mai au la disponibilitate un alt propulsor de 3,5 litri care dezvoltă 258 cai putere.

Maşina atinge 100 de kilometri pe oră în 9,1 secunde şi atinge o viteză maximă de 201 cai putere, fiind propulsată de motorul CDI de 3 litri, iar atunci când maşina este propulsată de motorul de 3,5 litri atinge 100 de kilometri pe oră în 10,4 secunde şi atinge o viteză maximă de 217 kilometri pe oră.

Avantgarde Edition 125 îmbină într-un stil foarte elegant, care este întâlnit numai la compania Mercedes, în primul rând confortul care nu a lipsit niciodată nici unei maşini care poartă marca acestei companii, în al doilea rând performanţele care sunt foarte bune pentru o astfel de maşină care are o masă mare, dar se pare că Mercedes reuşeşte oimposibilul şi face o simbioză între toate aceste elemente, astfel încât să îi ofere clientului tot ceea ce el doreste, la un preţ acceptabil.

O altă parte remarcabilă a acestei maşini este interiorul care respectă întocmai caracteristicile unei maşini produse de Mercedes. Interiorul maşinii este îmbrăcat în piele fină, oferindu-le tot confortul pasagerilor.

Sursa: Mercedes Benz

Lasă un răspuns