Mercedes B-Klasse – informaţii oficiale

După ce zilele trecute a fost publicată pe internet prima poză cu noua generaţie Mercedes B-Klasse producătorul a făcut oficiale primele informaţii şi imagini.

Conform informaţiilor oficiale, monovolumul măsoară 4,3 metri lungime, 1,7 metri lăţime şi 1,5 metri înălţime. Informaţiile acestea au fost speculate o dată cu publicarea primei poze cu noul B-Klasse, fiind ulterior confirmate de către producător.

Monovolumul vine disponibil cu patru motorizări, două diesel şi două pe benzină. Propulsoarele diesel sunt unul de 1,8 litri ce dezvoltă 109 cai putere şi un alt propulsor tot de 1,8 litri ce dezvoltă 136 de cai putere. Propulsoarele pe benzină sunt ambele de 1,6 litri, dar la fel ca şi în cazul celor diesel puterea dezvoltată diferă, astfel unul dezvoltând 122 de cai putere şi altul 156 de cai. Transmisia disponibilă este una manuală în şase trepte sau automată în opt trepte.

Automobilul va fi lansat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, urmând să fie disponibil achiziţionării din luna noiembrie a acestui an.


Sursa: Mercedes

Un comentariu la „Mercedes B-Klasse – informaţii oficiale”

Lasă un răspuns