Mașina Anului 2013 – VW Golf 7

Un grul de jurnalișit adunat în cadrul Salonului Auto de la New York a decis care este Mașina Anului 2013, titlu cunoscut și sub numele de World Car of the Year 2013: Volkswagen Golf 7. 

Volkswagen reușește să adune reușită după reușită, anul trecut câștigătoarea titlului de Mașina Anului fiind Volkswagen Up!.

Celelalte nominalizări care au concurat cu Volkswagen Golf 7 la câștigarea titlului sunt Toyota GT86, Subaru BR-Z și Volvo V40.

Performanțele Volkswagen sunt evidențiate de faptul că în ultimii 38 de ani Volkswagen Golf, indiferent de generația de care vorbim, s-a clasat printre primele trei locuri.

Volkswagen Golf obține pentru a doua oară titlul de Mașina Anului, obținând acest titlu și în anul 1992 cu cea de-a treia generație Golf.

Acest titlu nu este o premieră pentru performanțele pe care le-a înregistrat și continuă să le înregistreze Volkswagen Golf 7, vânzările crescând continuu și automobilul fiind nominalizat și premiat și în cadrul altor competiții automobilistice internaționale importante.

Lasă un răspuns