Mașina Anului 2013 – VW Golf 7

Un grul de jurnalișit adunat în cadrul Salonului Auto de la New York a decis care este Mașina Anului 2013, titlu cunoscut și sub numele de World Car of the Year 2013: Volkswagen Golf 7. 

Volkswagen reușește să adune reușită după reușită, anul trecut câștigătoarea titlului de Mașina Anului fiind Volkswagen Up!.

Celelalte nominalizări care au concurat cu Volkswagen Golf 7 la câștigarea titlului sunt Toyota GT86, Subaru BR-Z și Volvo V40.

Performanțele Volkswagen sunt evidențiate de faptul că în ultimii 38 de ani Volkswagen Golf, indiferent de generația de care vorbim, s-a clasat printre primele trei locuri.

Volkswagen Golf obține pentru a doua oară titlul de Mașina Anului, obținând acest titlu și în anul 1992 cu cea de-a treia generație Golf.

Acest titlu nu este o premieră pentru performanțele pe care le-a înregistrat și continuă să le înregistreze Volkswagen Golf 7, vânzările crescând continuu și automobilul fiind nominalizat și premiat și în cadrul altor competiții automobilistice internaționale importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *