Mai bine fără Bacalaureat, decât cu doctorat plagiat

Se pare că nu suntem singurii caraghioși din Europa, vecinii noștri moldoveni se confruntă cu aceleași probleme pe care le avem și noi, aproximativ la fel, să zicem. E vorba tot de primul ministru, la fel de penibil și mediocru, dar care a recunoscut că are probleme cu diploma de Bacalaureat, mai exact că nu a obținut-o și că s-a înscris în cadrul unei unități de învățământ fără studii de licență.

Premierul Chiril Gaburici, fără bacalaureat cum o fi el, săracul, tot e mai demn de respect decât al nostru crai, măcar nu are studii, dar a înțeles că lumea nu îl vrea și și-a dat demisia la momentul potrivit. Nu știu dacă e vorba de bun-simț, onoare sau altceva, dar a acționat exact cum trebuie, în așa fel încât conflictul să fie stins și toată lumea să fie cât de cât mulțumită.

Nu a luat Bacalaureatul, dar a știu cum să acționeze într-un moment dificil. A-l nostru-i doctor în plagiat și tot ca o primată se comportă, dar nici din funcție nu vrea să plece, deși asupra lui planează o mulțime de acuzații și e urmărit penal.

Salutăm reacția domnului Gaburici și așteptăm aceeași reacție și de la al nostru Dottore.

Lasă un răspuns