Ma distrez cu jocuri cu bataie cand ma plictisesc

Cati dintre voi nu ati incercat vreodata sa invatati sa bataie ? O multime de copii, oameni,  barbate, femei au incercat macar o data in viata sa invete cum sa se apere de cei care ii ataca pe strada. Autoapararea este buna pentru toti cei care doresc sa aiba o viata linistita sis a aiba increde in persoana lor. Daca nu ai timp sa mergi sa iei lectii de bataie, acum au inceput sa apara pe internet o multime de surse de unde ai putea sa inveti macar putin sa stii sa te aperi.

Youtube-ul este plin cu filmulete de unde poti invata macar putin sa te aperi. Urmareste si vezi sit u niste tehnici cu care sa reusesti sa te aperi. Pe intregul internet exista o multime de forum-uri sau bloguri de unde poti invata sau iti poti cumpara echipament pentru a merge la o sala unde poti invata sa te bati.

Au mai aparut pe internet si o multime de site-uri unde te poti juca jocuri cu bataie cand ai chef sa te relaxezi la o partida cu un adversar. Stii doar ca nu te vei umple de sange daca reusesti s ail bati pe dusmanul virtual care incearca sa te doborare. Jocuri cu bataie sunt si pe play station, xbox sau chiar pe calculator daca vei reusi sa le cumperi si sa nu te joci singur.  Pentru a te juca pe play station, xbox sau pe PC iti pot recomanda niste jocuri gen : Tekken 3, Street Fighter 2, Mortal Kombat 4, UFC si multe alte jocuri unde vei putea exact cum se lupta lumea. Cele mai bune jocuri sunt cele 3d. Daca nu aveti de unde sa luati si sa faceti rost de aceste jocuri noi va recomandam jocurile cu bataie de pe site-ul jocuricubataie.info un site dedicat in special acestor jocuri frumoase. Am stat si am pierdut cateva ore jucandu-ma acele jocuri de pe site-ul acela.

Sper ca va placut recomandarea mea in jocurile cu batai si ca veti reveni cu mai multe ocazii sa imi cititi blogul. Cum vi se par jocurile de pe acel site ?

Lasă un răspuns