Loteria bonurilor fiscale, extragerea a doua

ANAF organizează o nouă extragere pentru Loteria bonurilor fiscale. De această dată s-au adus niște reglementări, având în vedere că prima extragere din cadrul acestei loterii a fost un eșec din multe puncte de vedere.

Dacă în cazul primei extrageri s-a ajuns ca premiul câștigat să fie jignitor, undeva în jurul a câteva zeci de lei, de această dată s-au adus noi precizări: cetățenii au dreptul să înscrie bonurile câștigătoare în termen de 30 de zile, fiecare bon fiind înregistrat, iar lista finală a bonurilor va fi făcută publică pe siteul instituției. Apoi se va organiza o doua extragere, în urma căreia vor fi aleși 100 de câștigători. Prin impunerea acestei reglementări fiecare dintre cei 100 de câștigători este recompensat cu suma de 10000 de lei, fondul alocat acestei extrageri fiind de un milion de lei.

ANAF-ul a făcut o mișcare destul de inteligentă prin crearea acestei Loterii a Bonurilor Fiscale, fiind una dintre strategiile destul de performante care au dus la reducerea evaziunii fiscale, deși într-un procent destul de mic, dar în combinație cu restul măsurilor se ajunge la rezultate mulțumitoare.

 

Așteptăm cu nerăbdare extragerea. Oare ne vom afla pe lista deținătorilor de bonuri fiscale care se încadrează pentru cea de-a doua extragere? 😀

 

Ce surprize ne va mai aduce această extragere din cadrul Loteriei bonurilor fiscale?

Lasă un răspuns