Lansarea oficială a Telekom în România

Deși în „underground” umblă de foarte mult zvonuri despre transformările pe care Romtelecom și Cosmote le vor suferi, se pare că am ajuns în momentul în care așteptăm lansarea oficială a Telekom România.

Acest proces de rebranding apare în urma intrării acestor două companii sub tutela celor de la Deutsche Telekom, în urma obținerii unei mari părți din acțiunile companiei grecești OTE.

 

Dacă la început toată lumea se aștepta ca serviciile să fie lansate sub numele T-Mobile, servicii de telefonie mobilă, și T-Home, servicii de telefonie fixă, conform informațiilor oferite de către reprezentanții companiei ambele branduri vor fi prezente pe piața românească sub numele de Telekom. De asemeni, și magazinele Germanos, care aparțin și ele tot companiei germane, vor fi incluse în procesul de rebranding și vor purta sigla Telekom.

 

Ziua lansaării oficiale a serviciilor Telekom România va avea loc pe data de 13 septembrie. Lansarea este promovată prin campania Fan Magenta, bannere și afișaje în off-line. Campania îi are în centru pe Pavel Bartoș și Smiley.

 

Așteptările de la Telekom România sunt mari. Sunt un client al lor și sunt încântat de inițiativa germanilor de a schimba considerabil Cosmote și Romtelecom. Sper ca acest rebranding să aducă îmbunătățiri serviciilor lor și să își mai șlefuiască angajații, unii din ei fiind sub orice critică, exemple de indolență și proastă comportare, adevărați „așa nu” ai domeniului. Spun asta în calitate de client al serviciilor lor, nu mă trezesc vorbind. Repet, sper ca Telekom să aducă prețuri mai bune, oferte și servicii mai bune din punct de vedere calitativ decât până acum.

Lasă un răspuns