La mulți ani, România!

Astăzi sărbătorim 97 de ani de la Marea Unire din 1918, e prilej de sărbătoare pentru românii din întreaga lume. Deși România a trecut, trece prin atâtea și vor urma și mai multe, trebuie respectată și trebuie să facem tot ce putem pentru a progresa în vreun fel.

România suntem noi, dacă e să așteptăm o schimbare trebuie să o facem la nivel individual, iar asta nu pentru că așa zic unele citate motivaționale, ci pentru că de-a lungul timpului diversele părți de la care așteptam schimbarea s-au arătat incapabile în a face ceva pentru țara aceasta.

 

Acum, la atâția distanță de Marea Unire de la 1918 trebuie să acționăm, iar aceasta trebuie să fie o constantă, să persiste în timp, nu doar un subiect pentru discursurile fals patriotice pentru o zi din an, poate două, că luna următoare avem pe 24 ianuarie sărbătoarea Micii Uniri.

 

Ar fi o temă bună de gândire cum ar fi fost înfăptuită Marea Unire în zilele noastre, ar fi avut cineva o astfel de inițiativă? Bineînțeles, nimeni nu-și pune o astfel de întrebare tocmai astăzi când este Ziua Națională a României.

 

La mulți ani, România! La mulți ani, români de pretutindeni!

Lasă un răspuns

La mulți ani, România!

E o zi importantă, e Ziua Națională a României.

La mulți ani, România!

La mulți ani, români!

Au trecut câțiva ani importanți de când trăim în România Mare, iar această zi este cel mai bun prilej să aniversăm aceasta.

 

Nu mai arunc aici cuvinte inutile, bucurați-vă de această zi, români! 🙂

Lasă un răspuns