La mulți ani, România!

Astăzi sărbătorim 97 de ani de la Marea Unire din 1918, e prilej de sărbătoare pentru românii din întreaga lume. Deși România a trecut, trece prin atâtea și vor urma și mai multe, trebuie respectată și trebuie să facem tot ce putem pentru a progresa în vreun fel.

România suntem noi, dacă e să așteptăm o schimbare trebuie să o facem la nivel individual, iar asta nu pentru că așa zic unele citate motivaționale, ci pentru că de-a lungul timpului diversele părți de la care așteptam schimbarea s-au arătat incapabile în a face ceva pentru țara aceasta.

 

Acum, la atâția distanță de Marea Unire de la 1918 trebuie să acționăm, iar aceasta trebuie să fie o constantă, să persiste în timp, nu doar un subiect pentru discursurile fals patriotice pentru o zi din an, poate două, că luna următoare avem pe 24 ianuarie sărbătoarea Micii Uniri.

 

Ar fi o temă bună de gândire cum ar fi fost înfăptuită Marea Unire în zilele noastre, ar fi avut cineva o astfel de inițiativă? Bineînțeles, nimeni nu-și pune o astfel de întrebare tocmai astăzi când este Ziua Națională a României.

 

La mulți ani, România! La mulți ani, români de pretutindeni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *