Koenigsegg CCX modificat de Edo Competition

Puternicul automobil Koenigsegg CCX acum a primit un pachet de tuning dezvoltat de către casa de tuning Edo Competition. Acest CCX a fost dezvoltat la cererea unui om de afaceri care a considerat că puterea care este dezvoltată de către modelul de bază i se pare modestă aşa că a luat măsuri şi a cerut celor de la Edo Competition să dezvolte un pachet de tuning pentru CCX.

După intervenţia Edo Competition automobilul dezvoltă acum 891 de cai putere dezvoltaţi de un motor de 4,7 litri twin supercharged, care duce maşina propulsează maşina până la o viteză maximă de 390 de kilometri pe ora.

Inginerii de la Edo au intervenit şi la interiorul maşinii pe care l-ai îmbrăcat în piele alcantara, i-au adăugat un sistem de verificare a presiunii anvelopelor, pe lângă acestea au modificat şi consola centrală.

Pe lângă modificările propulsorului, cei de la Edo au intervenit şi asupra cutiei de viteze căruia i-au înlocuit bucşele din plastic cu altele Uniball. Efectele acestei schimbări sunt suferite de către acceleraţie, care acum este mai eficientă şi de controlul maşinii.

Lasă un răspuns