Klaus Arogantis

Nu sunt un susținător al lui Ponta, v-o spun la început. Dacă mi-ați urmărit blogul știți că am tot spus că nu știu cu cine votez, dar sunt sigur CU CINE NU VOTEZ, iar acea persoană e Ponta. Nu îmi pot imagina o Românie sub conducerea PSD-ului, implicit a lui Ponta. Nu pot!

 

Acum sunt contrâns să merg la vot pentru a nu-l vedea pe Veve președinte, dar tocmai am descoperit că nici Iohannis nu este tocmai cea mai bună alegere, dar în lipsă de altceva suntem obligați să îl votăm.

 

Aroganța lui e insuportabilă, acel răspuns la întrebarea de ce nu au reușit și alți profesori să ajungă precum el: „Au avut ghinion!”.

Klaus Arogantis lovește din nou. Ne explică de ce nu face alianțe și de ce nu vrea să se complice cu baronii politici. Discursul și l-a intitulat „mesaj pentru baroni și combinatorii politici”.

 

 

Ceea ce mi se pare rău în toată această poveste este că Veve va fi în avantaj dacă se va alia cu toți cretinii. Dacă Klaus Arogantis refuză să colaboreze… e clar că Ponta va profita de ocazia asta și se va asocia cu toată lumea, va arunca cu promisiuni în stânga și-n dreapta și, uite așa, îl vom vedea președinte.

 

Fii atent, domnule Arogantis! Dacă vrei să îl bați pe domnul Veve, încearcă să faci niște alianțe, în limita bunului simț.

Lasă un răspuns