Jupiter Ascending (2015)

Jupiter Ascending 2015

O poveste des întâlnită în filme, ea o Cenușărească modernă, la naștere astrele i-au prezis un viitor strălucit, dar povestea o aduce în situația de a spăla toalete pentru a-și câștiga existența. Rutina zilnică a ei este oprită atunci când un grup de vânători, ființe de pe alte planete, încearcă să o omoare. Atunci apare el și o salvează.

Ea află că este moștenitoarea mai multor planete, iar trei frați încearcă să o omoare pentru a putea ca ei să se bucure de moștenire.

Se duc lupte aprige, multe efecte speciale, mai mult de jumătate din film sunt momente de luptă, ea se îndrăgostește de el, un fost soldat modificat genetic, pedepesit pentru că a încercat să omoare o persoană cu sânge albastru.

Momente siropoase, momente palpitante, un fir epic destul de slab, pe alocuri de-a dreptul plictisitor, pe alocuri banal, uneori interesant.

Per total un film care merită văzut, dar un film fără mesaj, fără subtrat, un film care merită urmărit în momente de plictiseală, dar dacă aștepți prea multe de la el, mai bine nu îl vezi, vei fi dezamăgit. Poate distribuția te-ar putea face mai curios, nume precum Mila Kunis, Channing Tatum, Sean Bean sau Douglas Booth te-ar putea convinge să îl vezi. Alte puncte forte ar fi efectele speciale, mai ales pentru iubitorii de SF, multe efecte speciale, destul de reușite.

Pentru unii de bine, pentru alții de rău, filmul adună elemente și face referire la multe alte filme, povestea, unele scene și personaje părând pe alocuri asemănătoare cu alte filme SF care au avut succes. Dar concluziile le trageți voi, atunci veți spune dacă acesta este un punct forte sau un punct slab al filmului.

Cam atât despre Jupiter Ascending, vă invit să vizionați și trailerul:

2 comentarii la „Jupiter Ascending (2015)”

  1. Bun filmul dar in nici un caz nu isi merita nota de pe IMDb. Poate am sa imi schimb parerea dupa ce voi vizualiza filmul la o calitate mai buna decat ce este prezent acum online sau la cinema.

Lasă un răspuns