Jocuri online pentru pasionatii de masini

In ultimii ani, jocurile cu masini au devenit din ce in ce mai populare. Se stie ca cei pasionati de aceste tipuri de jocuri au un stil mai agresiv de a conduce decat ceilalti oameni, reprezentand un periol destul de mare pentru conducatorii auto aflati in trafic.
Primele jocuri cu masini, aveau o grafica deosebit de slaba, un peisaj alb negru, iar alte culori lipseau cu desavarsire. In prezent, jocurile cu masini au evoluat foarte mult, la fel si grafica, oferind peisaje fantastice, rupte din viata reala, fiecare joc avand o proprie poveste, care ii face pe jucatori sa intre in pielea personajelor.
Trebuie mentionat ca toate jocurile cu masini presupun curse, iar cel mai cunoscut dintre acestea este de departe Need For Speed, care nu inceteaza sa uimeasca, dezvoltandu-se din toate punctele de vedere de la an la an.
Exista mai multe tipuri de jocuri cu masini. Spre exemplu, genul de joc simulator, in care jucatorul se afla la bordul unei masini de curse, formula 1, etc, iar misiunea lui este de a termina cursa in cel mai scurt timp posibil. Modul in care se joaca, este relativ simplu, iar totul tine de felul in care te concentrezi asupra cursei si de modul in care iti controlezi masina. Acest tip de jocuri cu masini este de departe cel mai popular. Un alt tip de jocuri cu masini este cel cu masini de curse. Acestea se bazeaza pe curse si campionate, iar jucatorii isi pot modifica si schimba masina tinand cont de stilul propriu de condus, putand chiar sa o inlocuiasca cu una mai buna, in functie de propriile preferinte. Jocurile de tip shipping presupun ca participantii, jucatorii, sa transporte o anumita incarcatura de marfa, sau pasageri in cazul jocurilor de tip taxi, intr-o perioada relativ scurta, la o anumita destinatie. De regula, aceste jocuri sunt cu un nivel de dificultate mai ridicat decat celelalte tipuri de jocuri cu masini, deoarece necesita multa atentie si rabdare, iar jucatorii nu trebuie sa piarda din incarcatura transportata. Pierderea marfurilor, duce automat la pierderea jocului. In jocurile de tip time trial, pilotii trebuie sa parcurga anumite distante in perioade de timp relativ scurte. In jocurile de tip management auto, jucatorii nu pot conduce propria masina, iar rolul lor este de a pregati masina din punct de vedere tehnic pentru curse, in functie de masinile celorlalti concurenti, dar si in functie de tipul de carosabil.

Lasă un răspuns