Jocuri cu masini

Jocurile cu masini sunt o pasiune pentru unii copii, în special băieţi, dar şi fete. Băieţii în general au o înclinaţie genetică, dacă-i putem spune aşa, către maşini, înclinaţie care de multe ori se transformă într-un job, de mecanic auto spre exemplu sau pur şi simplu nu influenţează în niciun fel viitorul copilului pasionat de masini.

Aflându-ne pe un site de automobile putem privi lucrurile şi altfel, astfel, noi nu privim jocurile cu masini doar dintr-un interes ludic, aşa cum le privesc copiii şi părinţii lor, ci le privim într-un alt mod deoarece ele de foarte multe ori pot dezvolta abilităţi şoferilor sau de multe ori îi pot ajuta pe cei cărora le este frică de condus, referindu-ne strict la simulatoare auto. Dacă ne uităm pe jocurile cu masini care se joacă cel mai mult putem vedea cu uşurinţă că cele mai jucate jocuri cu masini sunt cele în care se parchează automobile (şi nu numai). Probabil ele sunt printre cele mai jucate jocuri deoarece nu doar copiii prezintă interes pentru aceste jocuri, ci, de foarte multe ori, chiar şi adulţii sunt înclinaţi să joace astfel de jocuri. Motivele sunt destul de clare: unii stau foarte rău cu parcarea automobilelor, în special femeile, dar de foarte multe se pot întâlni femei care parchează mult mai bine decât bărbaţii.

În concluzie, nu doar copiii joacă jocuri cu masini, iar adulţii care joacă aceste jocuri, deşi ele nu sunt simulatoare auto de cea mai înaltă calitate, mai învaţă câte ceva din ele sau le joacă, pur şi simplu, pentru a se distra. Aşa că, vă urăm baftă tuturor în jucarea jocurilor cu masini, deşi unora le este ruşine să recunoască că se mai joacă.

2 comentarii to “Jocuri cu masini”

  1. mvt spune:

    Intradevar nu doar copii joaca jocurile, la o varsta de 26 de ani inca le gasesc bune sa alunge plictiseala, chiar si la serviciu o pauza micuta cu un joc ma scoate din stres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jocuri cu maşini

Cei care au vizitat siteul pe care a activat Mas Tun cu ceva timp în urmă ştiu că a fost o perioadă în care am prezentat jocuri. Continuăm să vă prezentăm jocuri, oferindu-vă cele mai bune surse unde le puteţi juca.

Jocurile cu maşini sunt ceva nemaipomenit pentru pasionaţii de automobile, acestea având ceva specific, ceva ce îi ţine aproape pe cei care le joacă. Puteţi găsi jocuri cu maşini oriunde pe internet, sursele fiind variate, fiecare oferind diferite jocuri ce sunt alese pe diferite categorii sau pot fi găsite toate în aceeaşi categorie. Ceea ce oferă aceste jocuri pasionaţilor este inexplicabil, pasiunea pentru aceste jocuri fiind înţeleasă doar când ele sunt jucate des şi încep să îl facă dependent de jucător. A nu se înţelege dependenţă de care nu se mai poate scăpa deoarece de această dependenţă de jocuri se poate scăpa foarte uşor, doar închizând calculatorul sau doar prin deconectarea internetului, ceea ce este mai greu, dar cu siguranţă dacă este încercat rezultatele sunt garantate, adică în momentul în care nu ai mai jucat jocul sau jocurile care îţi plăceau la nebunie o zi sau două deja începi să observi unele imperfecţiuni ale acelor jocuri şi începi să le displaci, chiar uneori să le faci „reclamă negativă” între prieteni. Există jocuri pe care deşi încerci să le „distrugi” în faţa prietenilor nu vei reuşi niciodată pentru că ele sunt create în aşa fel încât să placă oricui, iar în cazul în care jucătorul este foarte dur, jocurile să fie considerate neutre, adică nu pot fi clasificate nici ca bune, dar nici care, exact cum ar spune unii: „bune să le joci atunci când eşti plictisit”.

Jocurile nu sunt făcute doar ca să „fie”, ci ele sunt concepute pentru a îl relaxa pe om, pentru a-l face să se desprindă de toate problemele cotidiene, fie ele foarte foarte importante sau mai puţin importante. Unele jocuri îşi îndeplinesc cu succes această funcţie, altele fiind create fie din pur scop comercial, fie ele sunt adresat doar unei categorii de jucători, astfel ele nu pot fi promovare printre toţi jucătorii deoarece ele de la început nu sunt plăcute de unii deoarece nu se adresează lor şi producătorii de multe ori producătorii jocurilor renunţă să mai promoveze unele jocuri doar printre unele categorii de jucători, dar în momentul în care se lansează un joc este prezentat în general se lansează mai multe versiuni ale jocului, astfel încât succesul lor să fie garantat, reuşind să fascineze fiecare jucător, fie că el este un copil sau un adult, ştiindu-se că respectivul joc este cel mai bun din categoria din care face parte sau măcar printre cele mai bune jocuri ale categoriei căreia îi aparţine.

Aceste jocuri pot fi jucate oriunde pe internet, fără să mai fie nevoie ca ele să mai fie instalate pe calculator, să ocupe resurse, totul rezolvându-se cu un browser web şi cu un player flash.

Staff-ul Mas Tun a căutat să vă prezinte cea mai potrivită sursă, făcându-se selecţia dintre cele mai cunoscute şi vizitate siteuri ale momentului, siteul recomandat fiind jocuripenet.ro .

 

Un comentariu to “Jocuri cu maşini”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *