Jocuri cu masini

Jocurile cu masini sunt o pasiune pentru unii copii, în special băieţi, dar şi fete. Băieţii în general au o înclinaţie genetică, dacă-i putem spune aşa, către maşini, înclinaţie care de multe ori se transformă într-un job, de mecanic auto spre exemplu sau pur şi simplu nu influenţează în niciun fel viitorul copilului pasionat de masini.

Aflându-ne pe un site de automobile putem privi lucrurile şi altfel, astfel, noi nu privim jocurile cu masini doar dintr-un interes ludic, aşa cum le privesc copiii şi părinţii lor, ci le privim într-un alt mod deoarece ele de foarte multe ori pot dezvolta abilităţi şoferilor sau de multe ori îi pot ajuta pe cei cărora le este frică de condus, referindu-ne strict la simulatoare auto. Dacă ne uităm pe jocurile cu masini care se joacă cel mai mult putem vedea cu uşurinţă că cele mai jucate jocuri cu masini sunt cele în care se parchează automobile (şi nu numai). Probabil ele sunt printre cele mai jucate jocuri deoarece nu doar copiii prezintă interes pentru aceste jocuri, ci, de foarte multe ori, chiar şi adulţii sunt înclinaţi să joace astfel de jocuri. Motivele sunt destul de clare: unii stau foarte rău cu parcarea automobilelor, în special femeile, dar de foarte multe se pot întâlni femei care parchează mult mai bine decât bărbaţii.

În concluzie, nu doar copiii joacă jocuri cu masini, iar adulţii care joacă aceste jocuri, deşi ele nu sunt simulatoare auto de cea mai înaltă calitate, mai învaţă câte ceva din ele sau le joacă, pur şi simplu, pentru a se distra. Aşa că, vă urăm baftă tuturor în jucarea jocurilor cu masini, deşi unora le este ruşine să recunoască că se mai joacă.

2 comentarii la „Jocuri cu masini”

  1. Intradevar nu doar copii joaca jocurile, la o varsta de 26 de ani inca le gasesc bune sa alunge plictiseala, chiar si la serviciu o pauza micuta cu un joc ma scoate din stres.

Lasă un răspuns