Jocuri 3D

Ultimele şi cele mai performante tehnologii apărute au impus noi tehnici şi norme în tot ceea ce priveşte informarea şi distracţia. Una dintre aceste norme la care facem noi referire în ceea ce priveşte jocurile sunt că jocurile trebuie să fie obligatoriu 3D pentru că altfel nu mai sunt jucate.

Noile norme impuse de aceste jocuri 3d au dus la lansarea şi relansarea unor jocuri cunoscute prin modificarea radicală a lor prin apariţia ideii celei de a treia dimensiune şi astfel au fost dezvoltate noi idei ale multor jocuri.

Dacă tot suntem pe un site auto putem spune că apariţia acestor jocuri a adus un mare plus şi şoferilor începători sau celor care trebuie să ia permisul de conducere curând pentru că au apărut simulatoarele auto virtuale care redau perfect interiorul şi modul de comportare al unei maşini, astfel fiecare poate face câte ore de condus vrea fără a fi nevoie să le plătească sau să aibă permis de conducere şi mai târziu să îi şi folosească în momentul în care dă permisul de conducere.

Jocuri 3d sunt întâlnite acum pe toate platformele de gaming, cu atât mai multe pe siteurile de jocuri online care dezvoltă pentru jucători o adevărată manie pentru jocurile 3D. În ceea ce priveşte siguranţa acestor jocuri este foarte discutabil deoarece lumea virtuală este descrisă de foarte multe ori ca fiind un mijloc de plasare al jucătorului între viaţă şi moarte, astfel fiind justificate de către psihologi unele suiciduri. Deci, trebuie avută foarte mare grijă cu aceste jocuri deoarece în unele momente pot prezenta efecte nebănuite şi pot stârni în oameni fel de fel de probleme care au un final tragic sau probleme care nu au scopul decât de a stârni un efect al unei cauze deja existente, fiind o aşa-numită „scuză” sau justificare a unei acţiuni.

Succes în jucarea jocurilor 3D!

Lasă un răspuns