Iubitorul de scandal

Online-ul are iar un subiect pe care să-l demonizeze și să-l discute și să-l răsdiscute: un blogger părerist, se zice că ar fi unul dintre cei din „brigada veche”, s-a trezit să scrie un articol despre o tânără hărțuită de către un taximetrist.

A inventat o adevărată poveste (bazată pe propria intuiție de blogo-semi-zeu) și a ajuns la concluzia că nu taximetristul este de vină, ci tânăra, care a fost îmbrăcată provocator și care (posibil) i-ar fi aruncat niște vorbe care puteau fi interpretate având tente sexuale de către taximetristul cu doar câteva clase.

Nu este de ajuns că Piticu este doar blogger, mai caraghios (dar și foarte trist în același timp) este că este și jurnalist.

Într-un videoclip postat după ce online-ul a luat foc, Piticu ne spune: „Asta face bloggerul: își prezintă opinia”. Pe lângă multe alte comentarii și povești de-a dreptul nesimțite, probabil gândite strategic, în așa fel încât să aprindă și mai tare cearta, să fie și mai multă vâlvâ în jurul lui.

Nu e vorba de feminism, e vorba de omenie, care îi lipsește domnului acesta, o atitudine tâmpită și nesimțită de-a dreptul.

Încerc să mă abțin și nu îi răspund individului folosind aceeași atitudine și același limbaj pe care l-a folosit el. Pot spune doar că atitudinea lui mi se pare specifică unui frustrat, unei persoane suferinde de un complex de superioritatea, care crede că are răspunsul cel ma bun la orice soi de întrebare sau problemă. De această dată s-a terminat mai urât, i-a fost șifonată serios imaginea, iar prin online umblă vești precum că majoritatea brandurilor care aveau publicitate la el pe blog au renunțat la colaborările cu el. E clar că nici pe viitor nu o va duce mult prea bine din acest punct de vedere.

Asta că tot scriam acum vreo săptămână ceva asemănător.

 

PS: Ajunge aproape o rușine să fii categorizat de către unii drept blogger, atât timp cât există indivizi cu astfel de păreri în această categorie.

Lasă un răspuns