Insurgent (2015)

Insurgent (2015)

Insurgent (2015) este un film realizat după cel de-al doilea roman al trilogiei scrise de către Veronica Roth, venind în continuarea primului roman, Divergent, și al filmului cu același nume.

O acțiune va avea mereu consecințele sale, iar acestea te vor urmări întotdeauna, iar faptele pe care Tris (Shailene Woodley) și Four (Theo James) le-au făcut nu au fost uitate de Jeanine (Kate Winslet), ea instituind legea marțială până la instituirea păcii. Pacea poate fi atinsă doar prin epurarea celor cinci facțiuni, aceleași ca și în primul film al seriei, prin eliminarea Divergenților.

Tris și Four sunt acum fugari și încearcă să găsească adăpost la diversele facțiuni, dar după o perioadă în care sunt găzduiți de către facțiunea Prieteniei sunt nevoiți să fugă și de aici deoarece Jeanine se află pe urmele lor. Lupta dintre facțiuni este mult mai aprinsă decât în filmul Divergent, diferențele și conflictele ideologice dintre ele se amplifică.

Tris luptă cu trecutul ei și îi este teamă ca Four, iubitul ei, să nu afle prea multe despre trecutul ei, dar acțiunea din Insurgent îi pune pe cei în ipostaze diverse, amândoi având surprize și descoperind lucruri noi despre celălalt.

 

Filmul Insurgent conturează atât povestea de acțiune și aventură în cadrul căreia rolurile principale sunt jucate de către Tris, Four, Jeanine și de către conducătorii unora dintre celelalte facțiuni, dar și de povestea de dragoste dintre Tris și Four.

 

Insurgent are un deznodământ fericit, filmul terminându-se pe un ton pozitiv, ceea ce îl face să merite nota 6,5 din 10 pe IMDb, o notă destul de mare pentru un film comercial.

 

Mai jos puteți vedea trailerul filmului Insurgent – 2015:

Lasă un răspuns