Infiniti Q50 – Primul teaser

După ce Infiniti a anunţat schimbările pe care le vor suferi noile automobile lansate, acum a apărut şi primul teaser cu o nouă maşină, Infiniti Q50. Schimbarea majoră anunţată de Infiniti va fi aplicată denumirilor noilor modele lansate, noile automobile vor avea denumiri precum Q şi QX urmate de două cifre, în funcţie de preţul modelelor. La această ştire fanii Infiniti au reacţionat diferit, unii susţinând că era nevoie de o schimbare, în timp ce o altă parte dintre fanii companiei au spus că nu era nevoie de o asemenea schimbare şi că noile denumiri ale automobilelor vor aduce numai rele companiei.

Printre schimbările anunţate de către Johan de Nysschen, preşedintele companiei Infiniti, se numără şi extinderea companiei în cât mai multe ţări.

Cu această ocazie Johan de Nysschen a anunţat şi primul automobil ce va purta noua denumire aplicată modelelor Infiniti, Infiniti Q50. Ştirea a fost însoţită şi de o imagine, precum şi un videoclip teaser în care se poate vedea unul dintre blocurile optice ale automobilului.

Infiniti Q50 va fi lansat pe data de 14 ianuarie 2013 în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

 

Sursa: Infiniti

Lasă un răspuns