Incompatibil sau nu?

Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis este un subiect de larg interes în ultimele săptămâni, iar pe cât de interesată este lumea de acest subiect, pe atât de dezinteresată e justiția românească în a da un răspuns clar în ceea ce privește acest subiect, reacționând așa cum o face de obicei, amânând termenul la infinit.

Azi s-a judecat un alt termen din acest dosar și ghici! S-a amânat din nou, urmând ca un nou termen să se judece pe 14 ianuarie. Niciun răspuns din partea nimănui, nimeni nu zice nimic, doar arată că nu sunt în stare să dea o sentință într-un timp util. Trec săptămânile, dar nu mișcă nimeni nimic. Nu îmi doresc să îl văd pe Iohannis declarat incompatibil, dar nici să scape de pedeapscă în cazul în care chiar a călcat strâmb.

Justiția nu acționează tocmai cel mai bine în această situație, lasă totul să fiarbă, amânând și amânând. Este un caz important, cu un nume important, iar amânările nu prea au motivații în acest caz, mai ales având în vedere presiunea care vine dinspre opinia publică și dinspre presă.

 

Este sau nu este Iohannis incompatibil?

De ce se amână atât de mult acest răspuns? De ce o lălăim, nu putem să zicem odată DA sau NU? 🙂

Lasă un răspuns