În Rusia a început al treilea război mondial

Rusia a fost și continuă să fie descrisă drept o țară a paradoxurilor, care este și probabil va fi mult timp de acum încolo. Însă ceea ce relatează unele siteuri internaționale de știri trece dincolo de aceste glume, mai ales că vorbim de trusturi prestigioase, de încredere, un exemplu fiind The Sun.

Acesta nu este un caz singular, alte publicații citează surse rusești conform cărora Rusia s-a implicat în ceea ce este descris drept un al treilea război mondial, principala sursă a conflictului fiind Siria. Bineînțeles, este evident că principala forță împotriva căreia luptă Rusia sunt Statele Unite ale Americii.

Scenariile prezentate mai departe par rupte din filme science fiction, oamenii au început să iasă în stradă, iar publicațiile plusează și prezintă o serie de măsuri care ar putea fi luate în perioada următoare pentru a salva resurse și pentru a ajuta Rusia în acest conflict. Măsurile pornesc de la pregătirea unor adăposturi pentru populație și ajung până la raționalizarea hranei.

Conflictul însă, până una-alta, e la nivel mediatic și pare deschis, totul pare să facă parte din ceea ce pare un nou „război rece” la nivel mediatic, momentan. Riscurile ca un conflict deschis să apară nu sunt excluse, tensiunile fiind în permanență prezente între cele două blocuri, dacă le putem numi așa.

Lasă un răspuns