Icona Design Fuselage Concept

În cadrul Salonului Auto de la Shanghai Icona Design şi-a prezentat noul concept care a fost denumit Fuselage. Acesta a fost desenat în stil futuristic cu linii aerodinamice pronunţate, având uşi de tip fluture.

Deşi până în acest moment acest brand, Icona Design, nu este foarte cunoscut, conceptul Fuselage care abia a fost lansat s-ar putea să îi aducă succesul deoarece designul este unul care ar putea să intre în graţiile multor critici şi redactori auto, dar pe lângă design sunt remarcabile şi performanţele acestei maşini, deşi detaliile tehnice până în acest moment sunt foarte puţine, cele care au fost dezvăluite sunt importante: maşina este propulsată în totalitate de electricitate, nu se ştie dacă de unul sau mai multe motoare, acceleraţia de la 0 la 100 de kilometri pe oră fiind efectuată în 4,5 secunde, iar viteza maximă atinsă fiind de 200 de kilometri pe oră.

Acest concept ar putea impresiona în special publicul chinez, dar nu numai, cel mai important lucru în ceea ce priveşte această companie fiind următoarele lansări care ar putea creşte sau scădea graţiile publicului.

 
Sursa: Autojournal.fr

Lasă un răspuns