Horrorul shoppingului

Nimic nu este mai frumos decât shoppingul. Mai ales atunci când ești târâit de către o femeie care vrea își cumpere de toate. Absolut de toate, dar e nehotărâtă și vânează doar ofertele și prețurile mici.Sacoșă, cutie, sacoșă, cutie. Probă, nu cumpără, probă, nu cumpără, probă, nu place, probă… cumpără, în final. Apoi, gândindu-te că s-a terminat zici „Gata!”, dar nu e așa spune că mai vrea și …, dar și…, atunci îți vine să îți iei câmpii și să te apuci să cauți tu ofertele și reducerile și să o duci exact unde sunt. Oricum, tot vrea și altceva, mai vrea și altceva, până când își (sau îți) termină și ultimii bani și își dă seama că tot nu și-a cumpărat tot ce și-a fi dorit. Sunt siteuri care te ajută, spre exemplu, OferteFashion.com care adună ofertele și redurcerile și le oferă pe toate în același loc.

 

Glumi, dar chiar putem vorbi de horror shopping în această situație. 😀 E plictisitor să te plimbi după o femeie care își caută ceva de îmbrăcat sau de încălțat. De aia prefer eu achiziționarea de produse din mediul online. O comandă plasată pe un magazin online rezolvă mult mai repede tot acel timp pierdut prin tehnica numită horror shopping. Ai ales produsul, ai ales mărimea, ai ales culoarea, ai plasat comanda, ai confirma-o, ai primit-o, ai plătit și gata! Scapi de drumuri inutile prin magazine, de timp pierdut holbându-te după nu știu ce marcă sau nu știu ce ofertă. E mult mai ușor să găsești oferte și reduceri în mediul online, e mult mai ușor să te folosești de un filtru și câteva clickuri și găsești cele mai mici și mai bune prețuri, tot ce vrei. 🙂

 

Totuși, dacă vrei să fii și mai câștigat și să găsești cele mai bune oferte fashion poți apela la siteuri care centralizează ofertele și îți arată cele mai bune prețuri. Aceste siteuri sunt utile atât pentru că îți oferă cele mai bune prețuri, dar și pentru că îți ușurează munca de căutare, practic nu mai ai nimic de căutat, doar intri pe site și respecți pașii precizați mai sus și ai scăpat de horror shopping.

Lasă un răspuns