Homefront (2013)

Homefront (2013) prezintă povestea unui fost agent al DEA, Drug Enforcement Administration, care după ce a participat la o acțiune în urma căreia au fost prinși câteva persoane importante ale mafiei, se retrage într-un oraș izolat împreună cu fiica sa pentru a scăpa de probleme.

Homefront 2013Agentul Phil Broker (Jason Statham) lucrează sub acoperire într-un grup de motocicliști, condus de către Danny T. Acest grup de motocicliști se ocupa de confecționarea și distribuirea drogurilor, iar DEA, cu ajutorul lui Broker reușește să îi prindă pe pe câțiva membri ai grupului de motocicliști, dar și pe Danny T. În timpul acestei acțiuni Jojo, fiul lui Danny T este omorât.

În urma acestei acțiuni Broker demisionează, în film fiind prezentată acțiunea cu 2 ani după această acțiune.

După 2 ani Broker și fiica lui, Maddy, s-au mutat în oraș liniștit. Aceasta se întâmpla în urma deceselui mamei lui Maddy.

Broker atrage cu ușurință atenția asupra sa în micul oraș după mai multe incidente din școală în care este implicată Maddy.

Broker intră repede în coflict cu un traficant local de droguri Gator Bodine, interpretat de James Franco, care după ce intră în casa lui Broker și fură un dosar află adevărata sa identitate. Acesta îl caută pe Danny T, știind că acesta își dorește să îl răzbune pe fiul său, Jojo. Aceștia se înțeleg, iar Danny T își trimite oamenii să îl omoare pe Broker și pe fiica sa, agentul dovedește că deși nu mai este în poliție se descurcă destul de bine, omorându-i pe toți oamenii trimiși de Danny T și reușind să își salveze fiica.

 

Acțiunea este mult mai palpitantă și mai detaliată decât această descriere. Per total, Homefront (2013) este un film de calitate pe care vi-l recomadăm. Este un thriller, dar și un film de acțiune.

Dacă interesează pe cineva, nu doar Jason Statham este unul dintre numele mari care a participat la producția Homefront, Sylvester Stallone este unul dintre producătorii filmului.

Homefront (2013) are nota 6,5/ 10 pe IMDB.

 

Sursa foto: Wikipedia

Lasă un răspuns