Hackerul GhostShell și-a dezvăluit identitatea

Cu un „portofoliu” considerabil de atacuri cibernetice, Team GhostShell și-a dezvăluit identitatea, este vorba despre un român în vârstă de 24 de ani, pe numele său Răzvan Eugen Gheorghe. Printre țintele care au fost atacate de către GhostShell se numără instituții precum Pentagonul, NASA și universități prestigioase.

GhostShell își desfășoară activitatea în mediul online încă din 2012, dezvăluirile recente asupra identității celui care a stat în spatele acestui atac fiind făcute printr-un interviu dat unor publicații de specialitate, în acest interviu românul arătând și o serie de dovezi prin care să probeze că el a fost cel care a fost liderul grupării de atacatori cibernetici care au acționat sub acest pseudonim.

 

Pe cât se poate de caraghios, GhostShell a dezvăluit și faptul că stă la doi pași de DIICOT, conform informațiilor furnizate de către acesta în interviul dat presei în care își dezvăluie identitatea.

Dezvăluirea identității nu-l scapă pe GhostShell de răspunderea în fața legii pentru atacurile pe care le-a desfășurat, precizând în interviu că își asumă toate acțiunile și este gata să suporte consecințele.

 

Să nu uităm de decizia luată recent de către ÎCCJ, aprobând extrădarea lui hackerului român Guccifer în Statele Unite pentru a fi judecat și acolo pentru prejudiciile pe care le-a creat.

Lasă un răspuns