GHID. Cum să-i faci pe intelectuali de râs?

Simplu, nimic mai simplu. Se ia o tânără absolventă a nu știu cărei facultăți, cea mai bună, numai nume mari au absolvit-o, este numită ministru și este lăsată să deferleze-n public.

Lumea o crede intelectuală, mare intelegență educată prin străinătățuri, o fată deșteaptă dacă chiar a reușit să absolve „pe bune” acea facultate.

După ultimele declarații pe care le-a dat doamna ministreasă și după discuția la care a participat împreună cu Vioreaua Roșie și Supremul Bâs ne dăm seama că nu este decât o pseudo-intelectuală și că nu face altceva decât să îi umilească pe oamenii de valoare, oamenii cu adevărat deștepți în fața proștilor care stau cu ochii ațintiți la televizoare.

Acum, trebuie să recunoaștem, nici unul dintre ceilalți doi participanți la discuție nu a excelat prin exprimare sau prin conținutul mesajelor, par mai mult niște habarniști care joacă economia României după regulile jocurilor din spatele blocului, dacă nu ne place ceva, mai negociem, mai schimbăm ceva, să placă la toate lumile. Tânăra asta m-a dezamăgit, sincer, a demonstrat încă odată că nu are rost să te încrezi în diplomele pe care le are cineva nici în ziua de azi, înainte, pe timpul comuniștilor, știai că titlurile alea nu sunt obținute pe merit, fac parte din strategia demagogică a politrucilor, dar nu te-ai aștepta ca o absolventă de Harvard, care a ajuns să ne conducă, să o comită așa de urât.

Feministele o susține pe ministresă, dar, fără nicio urmă de misoginism o spun, nu își merită locul, dar nici Vioreaua Roșie, nici Supremul Bâs nu prea au ce căuta acolo, lor le trece timpul imediat, mai e puțin și am scăpat de ei, dar copila asta distruge imaginea tineretului și speranțele pe care mulți le aveau până acum în generația tânără: intelectuală, școlită prin străinătățuri, care, chipurile, a învățat ceva din trecutul(și prezentul) de cacao al României. Face generația tânără de râs, care nu e toată precum ea, încep să îmi pun întrebări serioase despre cum a luat madama ministresă cacalaureatul, face de râs clasa intelectuală, ea fiind o pseudo-intelectuală, care poartă în frunte o diplomă obținută cine știe cum, dar pe merit nu. Dacă ar fi învățat ceva în urma facultății, ne-am fi putut lăuda cu o ministresă deșteaptă și am putea aștepta ceva de la ea, dar după discuția „celor trei capete iluminate” ar trebui să ne punem, din nou, întrebări serioase despre vot și către cine merge el.

Următorul meu vot va merge către un no-name, unul care iubește delfinii, protestează pentru că se omoară miei de Paște sau către vreunul despre care nu am auzit nicăieri, așa sunt sigur că mă poate conduce un om mai de calitate decât actualii măscărici.

Circulă vorba pe rețelele de socializare că Vioreaua Roșie e rudă cu Mickey Mouse și dacă stăm să analizăm cu atenție imaginile din cadrul discuției „celor trei capete iluminate”, cam așa e. Acum, așteptăm un comunicat oficial din partea vreunei inepte angajate a Viorelei.

 

Hai să facem mișto de intelectuali, îs la fel de inteligeanți ca madama ministresă, la 3 toată lumea: „Hahahaaahaaaha!”.

1… 2… 3…

Lasă un răspuns