Gheața carbonică – momente de neuitat

Orice eveniment trebuie să rămână în amintirea participanților săi și să le producă numai amintiri frumoase. Putem vorbi de o uniformizare a nunților, a botezurilor, a petrecerilor. „Am fost acolo, a fost o nuntă ca oricare alta. Nu îmi aduc aminte nimic special.”. Aceasta nu cred că își dorește nimeni să se întâmple așa ceva. Pentru a evita așa ceva trebuie să apelăm la tot felul de mijloace pentru a întipări anumite momente în memoria celor din public.

Cel mai bun exemplu de a realiza aceasta este gheața carbonică, cel mai simplu mod prin care poți transforma un eveniment banal într-unul memorabil. Folosind gheața carbonică în diverse contexte poți reuși să creezi o atmosferă de neuitat. Fie că gheața carbonică va fi folosită pentru ringul de dans, folosind mașinăria de fum greu, ca o alternativă la mașina de fum obișnuită. Avantajele fumului creat prin intermediul gheții carbonice este tocmai că acest impropriu numit „fum” nu este tocmai un fum, nu are miros, nu are gust, dar are caracteristici asemănătoare cu ale fumului, comportându-se la fel, dar fiind mai puțin deranjant pentru cei din public. O altă bună utilizare a gheții carbonice, în așa fel încât să le aducă minte invitaților de petrecerea la care au luat parte, e folosirea peleților de gheață carbonică pentru servirea băuturilor. Majoritatea băuturilor se servesc la temperaturi scăzute, mai ales având în vedere faptul că majoritatea evenimentelor amintite anterior au loc în perioada caldă, gheața carbonică este cea mai bună alternativă pentru gheața obișnuită. Nu numai că gheața carbonică nu diluează băutura în care este pusă, dar face băutura mult mai atractivă, parcă altfel bei dintr-un pahar ce pare fumegând, nu?

 

Până de curând nu se știa pe la noi ceea ce este gheața carbonică, iar când îi spuneai cuiva de dry ice sau de gheață uscată, s-ar fi putut să îți spună că nu ești normal, dar acum aceasta a început să fie larg utilizată, iar cel mai simplu argument pentru utilizarea acesteia este tocmai prețul mic al acesteia, dar și efectele interesante pe care le produce. Cu puțină creativitate poți transforma o nuntă obișnuită, plicticoasă, într-una de care toată lumea a fost mulțumită, s-a distrat și își aduce aminte cu plăcere: „Parcă aș mai vrea să mai particip la o nuntă la fel ca aceea”.  Poate singura problemă despre care putem vorbi este modul în care trebuie manevrată gheața carbonică, trebuind ca aceasta să nu intre în contact direct cu pielea pentru că poate produce degerături severe.

 

Pentru a găsi cea mai bună ofertă de preț pentru gheața carbonică trebuie studiată foarte bine piața, există oferte fel de fel, iar unele dintre ele includ și alte pachete, precum artificii de interior sau accesorii de cosmetizare a sălii. Un bun exemplu este pagina dry-ice.ro, acolo puteți găsi mai multe informații despre gheața carbonică, despre cum puteți realiza un eveniment de neuitat, unic.

Lasă un răspuns