#Găleatacucărți

Despre găleata cu cărți am mai scris aici: e o idee inspirată de Ice Bucket Challenge, campania, despre care am scris deja, a fost frumoasă până când a fost preluată de români și transformată într-o formă grotescă de manifestare a prostimii.

 

Ei bine, găleata cu cărți sau Ice Book Challenge, așa cum credeam eu că se numește la început, e o copie infidelă a unei campanii de strângere de fonduri. De data aceasta nimeni nu mai întreabă pe nimeni dacă a donat sau nu, doar e obligat să spună 10 cărți care, vai Doamne, l-au marcat și l-au transformat.

Mno, poate îs eu prea tâmpit și nu îmi place #găleatacucărți, dar mă amuz când văd cât de inventivi îs românii, o adevărată adunătură de copywriteri, care mai de care mai bun.

 

Aveți grijă, nu vă puneți cu ei! Deja au lansat găleata cu manele (#găleatacumanele, 10 manele preferate) și găleata cu filme (#găleatacufilme, la fel, 10 filme preferate).

Așa cum v-am zis, Ice Bucket Challenge mi-a plăcut a fost o idee excelentă, dar ajunsă în România s-a dus dracului. Acum văd că se poate mult mai rău, Ice Bucket Manele și Ice Bucket Filme.

 

Inițiez un concurs: cine ghicește ce Ice Bucket urmează.

Premiul: răspund provocării.

Lasă un răspuns