Frumusețea se mai și-ntreține

Frumusețea e un subiect adeseori discutat, mai ales prin femei, reprezentate de seamă ale frumuseții, dar mai nou și din ce în ce mai des și printre bărbați. Moda începe să prindă din ce în ce mai bine și printre masculii feroce și încep unii dintre ei să uite de diferențierile firești de gen și încep să fie tot mai efeminați, dar, până la urmă, nu avem ce să le facem, tocmai de aceea se spune că frumusețea e relativă, ceea ce pentru unul înseamnă frumos, pentru altcineva poate însemna hidosul extrem.

Poate părea ceva evident și redundant, dar fiecare are un anumit grad de frumusețe pe care-l primește de la mama natură, unii se nasc cu forme, alții fără, unii cu părul blond, alții cu părul roșcat, unii au ochi albaștri-albaștri, alții au ochi de culori diferite, unii sunt spâni, alții au păr și pe limbă, fiecare cu ale lui. Totuși, nu trebuie să uităm că avem o datorie firească dacă dorim să pretindem că suntem frumoși, trebuie să întreținem această frumusețe, unii mai au nevoie de anumite retușuri și corecturi și apelează ori la corecții periodice constante (epilări, utilizarea de produse cosmetice), alții apelează la retușuri mai drastice, resimțite pe o perioadă mai lungă (rinoplastii, implanturi etc.). E ceva de bun simț să apelezi la astfel de soluții dacă pretinzi că deții un gram de frumusețe și mai ales dacă mai și dorești aprobarea frumuseții tale de către cei din jurul tău. Uneori (fie vorba-ntre noi, de la din ce în ce mai și până la întotdeauna) proporția în care obții validarea frumuseții tale de către cei din jurul tău depinde și de calitatea produselor pe care le folosești pentru (să spunem gentil) a îți întreține frumusețea. Se vede clar diferența dintre un produs low-cost și unul ultra-scump, chiar dacă evaluarea este făcută de un ochi aproape orb, ca al meu, al unui bărbat puțin critic și fără prea multe cunoștințe în domeniu, dar deținător al unui „ochi format”, s-ar presupune.

 

Iar dacă tot vorbeam de retușuri și îmbunătățiri care se pot aduce frumuseții, să dăm și un exemplu, pentru a fi cât se poate de expliciți, să nu rămână ceva neclar pe undeva, să nu cumva să se înțeleagă altceva din greșeală. Vorbim de doamne și domnișoare și de ale lor unghiuțe. Nu întotdeauna mărimea și forma acestora este mulțumitoare, așa că reprezentatele sexului frumos pot apela la anumite artificii prin care pot contrabalansa această situație în favoarea lor, iar dacă o ședință scumpă la cel mai scump salon de manichiură din zonă nu se soldează mulțumitor, nu rămâne decât să apeleze la artificul cel din urmă, dar cel mai eficient dintre toate: unghiile cu gel. Multe modele, forme, mărimi diverse, ai de unde alege, oferte mai peste tot, o mulțime de persoane care prestează astfel de servicii. De asemeni, există opțiune de a achiziționa aparatura necesară și de se descurca singure, fără ajutor prea mare din partea altcuiva și cu bani în buzunar (pe termen lung). Nu trebuie decât să îți iei un kit în care sunt incluse toate aparatele de care ai nevoie și de un set de geluri (vezi pozele de mai jos) și… asta e tot, te poți apuca de treabă și… îți poți îmbunătăți frumusețea singură. gel-pentru-manichiura

Totuși, înainte de a apela la această soluție, oarecum kit-unghii-cu-gelextremă în ochii unor persoane, poți încerca să respecți în cel mai strict mod posibil de niște sfaturi de îngrijire a unghiilor. Doar după ce ai respectat toate acestea după o perioadă destul de îndelungată poți încerca și soluția unghiilor cu gel, în acest mod nu îți poți reproșa că nu ai făcut tot ce îți stătea în putință pentru a avea unghiile cele mai frumoase.

Lasă un răspuns