Ford recheamă 35000 de unităţi produse în America

Compania producătoare de automobile Ford a anunţat oficial că rechemarea în service a 35000 de unităţi produse în Statele Unite şi Canada din cauza unor eventuale probleme la sistemul electric, dar şi unele eventuale pierderi de combustibili. Această rechemare însumează camionete şi crossovere.
Această rechemare este adresată automobilelor Ford Ranger fabricate în anul anterior(2010) şi rechemarea în service a acestor modele implică rezolvarea problemelor la sistemul de alimentare, deoarece în cazul unor scurgeri de carburant mai mari ar putea avea loc o explozie, care s-ar putea solda cu incendierea maşinii.
Până în acest moment, anunţă oficialii Ford, compania nu a avut nici o plângere care ar avea ca temă problemele pentru care sunt rechemate aceste unităţi în service.
Pe lângă cele 35000 de unităţi rechemate pentru pierderile de carburant , Ford recheamă încă 9000 de unităţi pentru nişte eventuale probleme ale softwareului care ar putea duce la supraîncălzirea sistemului electric, chiar până la avarierea sistemului electric sau chiar incendierea respectivei maşini.

Sursa: Csmonitor

Lasă un răspuns