Fiat Punto 150

Producătorul italian de automobile Fiat a lansat modelul Punto 150 care are ca rol aniversarea a 150 de ani de la unificarea Italiei. Fiat nu este primul producător care lansează un automobil cu ocazia împlinirii a 150 de ani de unitate a Italiei, Lamborghini grăbindu-se a lansat înaintea companiei Fiat versiunea aniversară Lamborghini Gallardo Tricolore .

Noul Punto vine cu o nouă grilă faţă, redesenată, cu un nou set de jante din aliaj, iar maşina este vopsită în culoarea „Azzurro Italia”. O informaţie interesantă vine din partea oficialilor Fiat care au spus că toate maşinile care vor fi produse în perioada lunilor aprilie şi iunie vor purta sigla „Italia 150”.

Punto 150 pune la dispoziţia clienţilor 4 motorizări: un motor de 1,2 litri pe benzină care dezvoltă 69 de cai putere, un alt motor pe benzină de 1,4 litri care dezvoltă 77 de cai putere, un motor de 1,3 litri diesel care dezvoltă 75 de cai putere, şi ultimul pe listă este un motor de 1,4 litri care dezvoltă 70 de cai, motorul putând fi alimentat şi de benzină şi de GPL.

Lasă un răspuns