Ferrari Superamerica 45

Ferrari Superamerica 45 este un automobil produs în ediţie limitată, într-un singur exemplar care a fost comandat de către un miliardar american.

Miliardarul care a comandat această maşină este proprietarul publicaţiei New York Post, Peter Kalikow, care a comandat aceasta maşină cu ocazia celebrării vârstei de 45 de ani de la achiziţionarea primului său automobil Ferrari, astfel explicându-se existenţa numărului 45 din numele maşinii.

La interior Ferrari continuă aşa cum ne-a obişnuit cu aceeaşi combinaţie, şi anume pielea Cuoio şi inserţii fibră de carbon albastră.

Ferrari Superamerica 45 este bazat pe automobilul Ferrari 599, deosebindu-se de acesta prin acoperişul rotativ, jante, mânerele uşilor, oglinzile şi nu în ultimul rând noile guri de ventilaţie. Un alt element care dă un aer aparte acestui automobil este culoarea în care este vopsită caroseria, şi anume albastru Antille, culoarea în care era vopsit şi automobilul Ferrari Superamerica 400 comandat de către miliardar în anul 1961.

Sursa: Autoblog.com

Lasă un răspuns