Ferrari 458 Black Carbon Edition by Anderson Germany

Compania germană de tuning Anderson Germany a dezvoltat o versiune proprie a modelului Ferrari 458, versiune care a fost denumită 458 Black Carbon Edition. Noul pachet de tuning vine cu o serie de modificări ale exteriorului, printre acestea capota ventilată cu guri de aerisire care este construită din fibră de carbon, carcasele oglinzilor laterale care sunt confecţionate din fibră de carbon, un nou set de jante de 21 de inci şi un nou set de anvelope de performanţă.

Pe lângă modificările de la exterior maşina a suferit şi modificări la interior, acestea fiind: consola centrală, mânerele şi panourile uşilor, volanul, grupul pedalier şi bordul au fost vopsite în culoarea neagră. Sistemul audio Ferrariului a fost îmbunătăţit prin adăugarea unui DVD player, unui subwoofer, pe lângă acestea şi posibilitatea conectivităţii Bluetooth.

Performanţele automobilului au fost îmbunătăţite, de la o putere dezvoltată de către modelul de serie de 570 de cai s-a ridicat la 623 de cai putere dezvoltaţi. Modificarea performanţelor maşinii sunt datorate optimizării unităţii ECU şi a unui nou sistem de evacuare care ajută la reducerea cantităţii de noxe eliberate în atmosferă de către maşină.

 

 

Sursa: Carcoop

Lasă un răspuns